Kar
X
Welkom Gewaardeerde Klant!
We hebben een lokale site voor u
GRATIS verzenden boven €29.00
COLLAGEENPEPTIDEPOEDER 6,600 mg. (7 oz) 198 gr.
Rol over de afbeelding om te vergroten

COLLAGEENPEPTIDEPOEDER 6,600 mg. (7 oz) 198 gr.

Merk:

BIOVEA

Item #: 7481
30 Day Supply
Normale Prijs: 19,95 €
Onze Prijs 18,15 €  (Bespaar 9%)

Bespaar tot 21,72 €

Op Voorraad

Red een Extra 5% met Auto-Delivery » (Benodigd creditcardgebruik)
Tekstgrootte: A A A

Vult Collageenreserves Aan voor een Verscheidenheid aan Voordelen

• AIDS in de productie van nieuw collageen vezels
• Vermindert de zichtbare tekenen van veroudering
• Ondersteunt sterke & gezonde huid, haren en nagels
• Helpt handhaven sterke botten en tanden
 
COLLAGEEN poeder bevat een mix van aminozuren speciaal geformuleerd om te helpen de lichaamseigen collageen winkels ter vermindering van de zichtbare tekenen van veroudering, ondersteuning voor sterke en gezonde botten, vullen en voeden gezonde huid, haar en nagels. Collageen is een fundamentele compound en een essentiële bouwsteen voor alle grote lichaamssystemen. Als een belangrijk onderdeel van de zachte weefsels, met inbegrip van de huid, spieren, pezen, ligamenten en botweefsel, helpt collageen poeder om het lichaam van de natuurlijke collageen niveaus die meestal langzaam met een snelheid van ongeveer 1,5% per jaar, na de leeftijd van 25.
 
Samengesteld uit 18 aminozuren, is collageen poeder een goede bron van glycine, proline, alanine en hydroxyproline, die bijdragen tot het produceren van peptiden die cellen van de fibroblast stimuleren, hulp bij de productie en de reorganisatie van nieuw collageen vezels bindweefsels en de extra-cellulaire matrix te versterken.
 
Anti-rimpel: COLLAGEEN poeder bevat een combinatie van essentiële en niet-essentiële aminozuren die nodig zijn om te herstellen van collageen in het lichaam, en de verschijning van de zichtbare tekenen van vergrijzing met inbegrip van fijne lijntjes en rimpels elasticiteit van de huid te minimaliseren.
 
Huid, haar en Nair gezondheid: COLLAGEEN poeder biedt hoge percentages van aminozuren gevonden in zachte weefsels, ter ondersteuning van de profielen parallel met die gevonden in zachte weefsels, met inbegrip van de huid, spier- en bindweefsel. Deze mix van aminozuren kan worden vooral nuttig om te reparatie gebroken, split en beschadigde nagel bedden, fijn haar dikker en toevoegen van lichaam, terwijl ook vertragen van haaruitval.
 
Sterke botten: Collageen is een hoofdbestanddeel in de botten en tanden. COLLAGEEN poeder levert dit belangrijke onderdeel van de bot matrix voor sterke en gezonde tanden en botten.

Tekstgrootte: A A A

Presenteren Grootte: 3 primeurs
Doseringen per verpakking: 30

Hoeveelheid per Dosering
• Hydrolyzed Collagen  6.600 mg
    Type 1 & 3

Bevat No: Soja, tarwe, lactose, zetmeel, maïs, gist of kunstmatige aroma's.

Tekstgrootte: A A A

Los drie scheppen op met een lepel water of sinaasappelsap. Voeg vervolgens (6-8 ounce) 200 ml of meer vloeistof toe en roer krachtig. Gebruik voor de beste resultaten een blender. Het beste als het 30 minuten voor het eten op een lege maag wordt ingenomen.

De aanbevolen dosis niet overschrijden. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan een arts voordat u dit product gebruikt. Bij correct gebruik en zoals voorgeschreven, bieden collageensupplementen voor de meeste mensen geen nadelige bijwerkingen of interacties. Bewaar in een koele, droge plaats.

Er zijn geen klantrecensies.
5 ster
4 ster
3 ster
2 ster
1 ster
Tekstgrootte: A A A
Premium Quality Gegarandeerd Sinds 2001

BIOVEA hecht waarde aan kwaliteit van het product door elke stap van het productieproces: formule-ontwikkeling, rauwe selectie ingrediënt, product testen, gecontroleerde opslag en transport. Omdat wij zo sterk voelen over de kwaliteit, werkzaamheid en zuiverheid van onze producten, staan wij garant voor uw 100% tevredenheid bij elke aankoop bij BIOVEA.

BIOVEA merkproducten gaan door de strenge processen hieronder om de kwaliteit van de te verzekeren onze producten. Onze Productkwaliteit team werkt nauw samen met andere fabrikanten om ervoor te zorgen dat alle merken en producten op biovea.com delen dezelfde hoge niveau toewijding aan kwaliteit.

Onderzoek - BIOVEA wijdt talloze middelen om het onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten om te verblijven in de voorhoede van de vitamine en supplementen industrie. Lees  Meer »De voordelen van een product zijn uitvoerig onderzocht voor grondstoffen worden geselecteerd en formulering begint. Als nieuwe ingrediënten ontstaan ​​en nieuwe voordelen voor de gezondheid worden ontdekt, BIOVEA werkt nauw samen met onderzoekers, fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat we altijd de nieuwste producten aan onze klanten. Lees  Minder «

Zuiverheid - BIOVEA gebruikt ingrediënten met een superieure zuiverheid, werkzaamheid en biobeschikbaarheid, de kwaliteit en voordelen van het eindproduct. Lees  Meer »We werken nauw samen met onze fabrikanten en leveranciers om de bron van de hoogste zuiverheid rauwe ingrediënten van over de hele wereld. BIOVEA werkt met verschillende leveranciers van de mogelijkheid om de meest krachtige en pure werkzame bestanddelen te identificeren en te selecteren voor elk voedingsproduct te garanderen. Lees  Minder «

Productie - Onze producten worden vervaardigd volgens de Good Manufacturing processen (GMP). Lees  Meer »Alle BIOVEA voedingsproducten worden geproduceerd overschrijding GMP faciliteiten die wordenzorgvuldig gecontroleerd en worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze hoge normenvoortdurend worden nageleefd. Lees  Minder «

Testen - Meer dan 25 verschillende normen moet worden voldaan voor elk product - zorgen voor de zuiverheid en potentie en dat ze vrij zijn van bacteriële agentia. Lees  Meer »Elk ingrediënt dat niet voldoet aan het testen normen wordt weggegooid en niet gebruikt in de productie. Daarnaast worden producten getest op microbiële agentia, pesticiden en andere vluchtige materialen en gescreend op schadelijke agentia die de werkzaamheid van het product kan verminderen en de houdbaarheid te verminderen tijdens het productieproces. Alle afgewerkte producten worden getest voordat het verpakken om die zuiverheid, de kwaliteit en potentie te controleren zijn gehandhaafd tot bepaalde niveaus voordat de producten worden vrijgegeven voor distributie. Lees  Minder «

Garantie - Onze 100% tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat u kunt winkelen met vertrouwen elke keer dat u bestelt bij ons. Lees  Meer »Alle BIOVEA voedingsproducten worden geproduceerd overschrijding GMP faciliteiten die wordenzorgvuldig gecontroleerd en worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze hoge normenvoortdurend worden nageleefd. Lees  Minder «

Sourcing

Leverancier Kwalificatie Grondstof Specificatie Verpakkingsmateriaal Specificatie

Inspectie

Inkomende Lot Controle Inkomende Inspectie Hygiënische Sampling Laboratory Analysis

Doorlichting

Microbiële Screening Minerale en Zware Metalen Gisten, schimmels en pesticiden

Mengen / inkapseling

Consistentie Vocht Analyse Potentie Verification Brosheid en hardheid

Verpakkingen

Internal Audit System Metaaldetectie / X Ray Houdbaarheid Verification QA Inspectie
Vaak Gekocht Together

Koop dit punt met COLLAGEEN PLUS VITAMINE C 180 Tabletten

Normale prijs Together: 56,15 €

Onze prijs Samen: 44,95 €

Koop Items Samen & rsaquo;
x
Label

Hoe beoordeelt u dit product?
Voer een titel in voor uw beoordeling:


Beoordeling


Bekijk een voorbeeld van uw beoordeling »
Als u tevreden bent met de beoordeling, klikt u op Beoordeling publiceren. Klik op Bewerken om wijzigingen aan te brengen.
Beoordeling publiceren »
Dit is hoe uw beoordeling zal verschijnen:

by on 16 juli 2019

Beoordeling publiceren »
    

Dit artikel komt in aanmerking voor
50% Korting op elke 2e Goederen!

Kies een regelmatig geprijsd product en krijg elke
ander item van gelijke of lagere waarde op ½ prijs.

* Exclusief verkoop of promotionele artikelen en kan niet
worden gecombineerd met andere aanbiedingen.